Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Postup: špekáčiky nakrájať /počet kusov - podľa počtu členov rodiny a ich apetítu/ tak, ako keď sa chystajú v lete na opekanie, dať do pekáča alebo jenskej misy
- do každého zárezu špekáčika dať koliesko cibule, zvyšnú cibuľu nadrobno pokrájať a celé to posypať
- posoliť, pokoreniť, poliať kečupom a čiernym pivom - množstvo podľa potreby, tak aby vznikla šťava
- piecť asi 1/2 hodiny
- môžete urobiť ako rýchlu večeru s chlebom, ale aj ako hlavné jedlo so zemiakmi
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.