Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Postup: 1. cesto: Vajíčka vyšľaháme s cukrom do peny, postupne pridáváme olej a potom aj ostatné ingrediencie.
2. cesto: opäť vyšľaháme vajíčka s cukrom, a pridáme ostatné ingrediencie...puding sa sype sypký-( nevariť!)...toto cesto bude riedke.
Na vymastený a múkou vysypaný plech dáme polovicu prvého cesta, na to dáme druhé cesto tvarohové a navrch zostatok prvého cesta. Upečieme pozvolna a pomaly. Necháme dôkladne vychladnúť. Nakoniec vrch koláča posypeme práškovým cukrom a nakrájame na kocky.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.