Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Pochúťka zo staršieho chleba
Suroviny: chlieb ktorý už neni čerstvy a nechcete ho vyhodiť vrabcom,
vajce , cesnak , slanina , soľ, korenie, oregáno, jarná cibuľka -pokiaľ ju nemáte tak normálna cibuľa alebo pažítka, mlieko .
Postup: Chleba dôkladne rozdrobíme, zalejeme vlažným mliekom tak, aby sa chleba namočil ale neplával v mlieku!
Zkrátka aby vznikla HUSTÁ hmota. DO tejto hmoty pridáme prelisovaný cesnak , usmaženú slaninku , vajce , soľ, korenie, orestovanú cibuľku , oregano , a vymiešame na kašu. Z tejto nevábne vyzerajúcej kaše vyprážame na panvici s olejom placky pekne doružova! Je to rychllá a dobrá večera napr. s čajom alebo pochúťka na olovrant.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.