Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
PIZZA rožky pre lenivých
Suroviny: Staršie rožky, kečup, saláma, syr
Postup: Rožky rozrežeme pozdĺž napolovicu, poukladáme vedľa seba na plech, na ktorom už máme papier na pečenie. Každý rožok potrieme kečupom, pukladáme kúsky salámy (veľkosť kúskov podľa chuti) a posypeme nastrúhaným syrom. Takto pripravené rožky pečieme vo vyhriatej rúre na 220 stupňov približne 12 minút. Rožky treba jesť teplé, neskôr pečivo úplne stvrdne!
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.