Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Postup: Všetky suroviny okrem kokosu dôkladne prehnetieme prstami. Pokiaľ by vám to hnetenie suroviny povolilo natoľko, že by sa vám to lepilo na ruky tak tak si túto hmotu uložíme na chvíľu do chladničky zatuhnúť. Z tejto vypracovanej hmoty potom tvarujeme guličky, ktoré nakoniec obalíme v kokose. Pozor: puding nevaríme, používame jen pudingový prášok. Skladujte v chlade! Pokiaľ nemáte vanilkový puding a kakao je možné to nahradiť aj kakaovým pudingom.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.