Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Postup: Do misky si dáme najprv všetky suroviny čo sú suché a premiešame, potom pridáme hrozienka, mlieko, vajcia, olej, tvaroh. Premiešame a nalejeme 3/4 cesta do vymatenej a strúhankou vysypanej formy. 1/3 cesta si obarvíme kakaom a dolejeme do formy. Pečieme pri 150-180°C-( záleží na rúre, lebo každá pečie inak)- asi tak 40 minut. Ako je upečená, vyskúšame zapichnutím špajdle do cesta. Táto bábovka na 100% nebude suchá !
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.