Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Liate cesto na pizzu /recept od uhlik40/
Suroviny: 2 kelímky kyslej pochúťkovej smotany, za 2 také isté kelímky polohrubej múky, štipka soli, 1 čL sóda bicarbóny, 2 vajíčka. PLNKA: podľa vlastnej chuti a fantázie saláma, klobáska, paprika, rajčiny syr ap.
Postup: Suroviny na cesto spolu vymiešať varechou a naliať na dobre vymastený plech. Na cesto naukladáme podľa vlastnej chuti nakrájanú salámu ap. pokvapkáme kečupom , posypeme sterilizovanou kukuričkou a strúhaným syrom a dáme do vyhriatej rúry na 180 °C upiecť.( zhruba 20 minút.)
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.