Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Nátierka "Moravanka" (recept od babulka260)
Suroviny: 30 dkg jemnej salámy, 3 dcl pohár sterilizovanej zmesi Moravanka, 3 dcl pohár tatarskej omáčky. NA OBLOŽENIE: čerstvá paprika, rajčiny, varené vajce, petržlenová vňať .
Postup:
30 dekagramov jemnej salámy zomelieme na mäsovom mlynku spolu so zeleninovou nakladanou zmesou MORAVANKA, bez nálevu.
Do tejto zmesi dáme tatarskú omáčku a zmiešame. / Moravanka aj tatarka , veľkosť tzv. 3 dl pohár /. Po zmiešaní natierame na toustový chlieb, pokrájaný rožok, obložíme rôzne-- paprika, rajčiny,petrž. vňať, varené vajíčko, prípadne pol jadra vlaššského orecha. Super papaníčko.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.