Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Niva v šunke a cestíčku
Suroviny: 4 veľké plátky šunky, 150 g syra Niva, 2 vajcia, 1 dl bieleho vína, 120-150 g hladkej múky, štipka prášku do pečiva, mleté čierne korenie, soľ.
Postup: Nivu nakrájame na 4 obdĺžníčky a každý kúsok zabalíme do plátku šunky. Rozšľaháme vajcia s vínom, osolíme a okoreníme. Do tejto hmoty zapracujeme múku s práškom do pečiva. Zabalené Nivové valčeky obalíme vo vyšľahanom cestíčku a smažíme na rozpálenom tuku z obidvoch strán. Podáváme so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.