Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Pikantná bravčovina s pečeňou
Suroviny: 400 g bravčového stehna alebo panenky, 200 g bravčovej pečene, olej na opekanie, 1 cibuľa, 1 čl mletej papriky, 1 PL vegety, 1-2 feferónky, 1 dl piva, 1 PL kečupu, 1/2 PL worcestrovej omáčky, korenie, soľ
Postup: Mäso pokrájame na plátky hrubé asi 3 mm a opečieme ich n a horúcom oleji. K mäsu potom pridáme na kolieska pokrájanú cibuľu, mletú papriku, vegetu, korenie a najemno nasekanú feferónku. Potom pridáme na rezance nakrájanú pečeň, pár minpt podusíme a dochutíme kečupom, worcestrom, pivom, pripadne prilejeme trocha vody a ešte podusíme. Nakoniec osolíme. Podávame a chlebom a kyslými uhorkami.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.