Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Plnený sendvič
Suroviny: 1 sendvič, 130 g Ramy, 100 g šunky, 100 g údeného mäsa, 100 g tvrdého syra, 2 vajcia uvarené natvrdo, 2 sterilizované uhorky, 1 zelená a 1 červená paprika, 1 cibuľa, 2 čl dijonskej horčice, 3 čl sardelovej pasty, soľ
Postup: Koniec sendviča odrežeme, striedku vydlabeme a odložíme. Maslo ochutíme sardelovou pastou a horčicou. Vymiešame, pridáme na kocočky posekané vajíčka, cibuľu, šunku a údené mäso. Syr nahrubo nastrúhame a papriky a uhorku nakrájame na malé kocky. Ocdhutíme podľa potreby soľou a premiešame. Ak je plnka redšia, tak pridáme rozmrvenú vydlabanú striedku zo sendviča. Sendvič postavíme a do neho cez zrezaný koniec naplníme plnku, ktorú smerom dole dobre natlačíme. Naplnený sendvič dáme stuhnúť do chladničky a potom ho pokrájame na 1,5 cm hrubé plátky. Ozdobíme ľubovoľnou zeleninou.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.