Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Veľkonočná pnka
Suroviny: staršie rožky, na 1 rožok: 25 g údeného mäsa, 2 vajcia, soľ, petržlenová vňať, mladá žihľava, masť
Postup: Uvarené údené mäso najemno nasekáme, rožky pokrájame na drobné kocky a zalejeme vývarom - toľko, aby nasiakli. Žĺtky vymiešame so soľou, pridáme nadrobno nasekané bylinky a nasekané údené mäso. Premiešame a potom zľahka primiešame sneh z bielkov. Dáme upiecť do rúry a podávame s hlávkovým šalátom.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.