Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Netradičná plnená paprika
Suroviny: 6 paprík, 3 rajčiny, 3 natvrdo uvarené vajcia, 250 g šunkovej salámy, tavený syr (Lunex), kúsok masla, korenie, soľ
Postup: Papriky rozkrojíme po dĺžke, odstránime jaderník a žilky, trocha okoreníme a osolíme. Do každej polovice papriky dáme kúsok masla, koliesko salámy, 1/4 vajca, 1/4 rajčiny a kúsok taveného syra. Papriky potom poukladáme do teflónovej panvice a prikryté na platni na strednom ohni dusíme do zmäknutia (asi 1/2 h). Pod papriky podlejeme trocha oleja a dáme kúsok masla.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.