Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Nepečený krémeš
Suroviny: 2 balíčky čokoládových BEBE keksov, 200 g kryštálového cukru, 3 zlaté klasy, 7 bielkov, 100 g práškového cukru, 2 balíčky vanilkového cukru, 1 stužovač šľahačky, 1 l vody, čokoláda
Postup: Keksy poukladáme vedľa seba do vyššieho plechu. Zlaté klasy a cukor spolu s vodou uvaríme na puding. Z bielkov a práškového cukru vymiešame tuhý sneh a miešame ho do pudingu. Natrieme na keksy. Vyšľaháme šľahačku so stužovačom a vanilkovým cukrom. Dáme na plech ako druhú vrstvu krému. Na povrch krémešov nastrúhame čokoládu a celé dáme chladiť a zatuhnúť do druhého dňa v chladničke. Pokrájame na kocky.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.