Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Postup: Struky fazuľky povaríme asi 5 minút, prepláchneme a dáme odkvapkať. Cibuľu a ľadový šalát nakrájame na rezančeky, pridáme odkvapkanú bielu fazuľu, uvarenú strukovú fazuľu a všetko zalejeme zálievkou. Urobíme ju tak, že zmiešame roztlačený cesnak ocot, 3 PL vody, horčicu, osolíme, okoreníme, pridáme olej a nasekanú petržlenovú vňať. Zálievkou zalejeme šalát a ozdobíme ho kolieskami suchej salámy. Podávame s bagetou.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.