Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Horácke ražničí
Suroviny: 600 g bravčového stehna, soľ, korenie, 100 g čerstvých hríbov alebo šampiňóny, 1 väčšia cibuľa, 1 PL masti, 2 feferónky, wrocestrová omáčka, kečup, 6 zemiakových placiek
Postup: Mäso nakrájame na plátky, ktoré osolíme, okoreníme a na masti opečieme. Pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu, nasekané feferónky a orestujeme. Pridáme na plátky nakrájané hríby, orestujeme, pokvapkáme kečupom, vorcestrovou omáčkou a znova restujeme. Touto zmesou naplníme zemiakové placky a prepečieme ich na väčšej panvici.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.