Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Výborná bublanina
Suroviny: 500 g polohrubej múky, 450 g práškového cukru, 4 vajcia, 1 balíček vanilkového cukru, 1 balíček prášku do pečiva, štipka sódy bikarbóny, 200 ml oleja, 300 ml mlieka, ovocie podľa chuti
Postup: Vajcia vyšľaháme s cukrom, pridáme olej, mlieko, múku a všetko dobre premiešame. Nakoniec pridáme prášok do pečiva, sódu bikarbónu a vanilkový cukor. Cesto vylejeme na plech a poukladáme ovocie (čerešne, višne, marhule, broskyne, maliny...). Dáme piecť na 180 stupňov cca 35-40 minút.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.