Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Zemiakový guláš
Suroviny: 1 kg zemiakov, 100 g masti, 100 g cibule, 2 lyžičky červenej papriky, mleté čierne korenie, soľ
Postup: Očistené a umyté zemiaky pokrájame na menšie kocky. Rozpustíme masť, pridáme očistenú nadrobno posekanú cibuľu a necháme speniť. Primiešame papriku, mleté čierne korenie, zemiaky, osolíme a chvíľu dusíme vo vlastnej šťave. Potom podlejeme horúcou vodou, zakryjeme a udusíme domäkka. Podávame s hlávkovým šalátom alebo kyslou uhorkou a s chlebom
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.