Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.

Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.




Bravčové mäso

Bôčik ako omeleta

Suroviny: 1kg jemného bôčika nakrájať na rezančeky asi ako ? malíčka, 2 väčšie cibule nakrájať na polmesiačiky, 10 strúčikov cesnaku, 1 lyžička korenia, chili korenie, paprika, worcester, 2 lyžice škrobu, 4 celé vajcia

Postup: Všetko premiešať a nechať ležať aspoň 5 hodín, najlepšie 2 dni v chladničke. Potom na rozpálenom oleji tvoriť placky. Zvoľna osmažiť po oboch stranách.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 30. 07. 2008 | 6386 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (18233 hl.)
 
Jednoduché (5574 hl.)
 
Lacné (5267 hl.)
 
Overené - tradičné (4903 hl.)
 
Je mi to jedno (4860 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 38837
Grafika - ponuka a dopyt
 
Grafika - ponuka a dopyt
Verejná skupina
Pridať sa do skupiny
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
 

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server