Omáčky

Holandská omáčka na špargľu

Suroviny: 2 žĺtky, 2 PL citrónovej šťavy, 125 g masla, 125 g kyslej smotany, 1 čl rajčinového pretlaku, 2 rajčiny, soľ, štipka cukru, karí korenie, bazalka

Postup: Nad parou rozšľaháme žĺtky s citrónovou šťavou tak, aby vznikol hladký krém. Po kvapkách potom zašľaháme rozpustené maslo. Potom do kyslej smotany rozmiešame rajčinový pretlak a dve olúpané, najemno nasekané rajčiny. Zmiešame so žĺtkovým krémom a dochutíme soľou, cukrom, karí korením a nasekanou bazalkou.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 26. 03. 2011 | 3630 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16909 hl.)
 
Jednoduché (4220 hl.)
 
Lacné (3904 hl.)
 
Overené - tradičné (3675 hl.)
 
Je mi to jedno (3369 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 32077
Grafika - ponuka a dopyt
 
Grafika - ponuka a dopyt
Verejná skupina
Pridať sa do skupiny
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
 

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server