Hydina

Horčicová kuracinka

Suroviny: Kuracie stehná a prsia, 1 PL horčice, 2 PL postrúhanej cibule, 2 PL oleja, 1 dl bieleho vína, trocha soli

Postup: Stehná a prsia bez kože ponarezujeme kolmo na svalové vlákna a mäso uložíme vedľa seba na pomastený alobal. Kúsky kuraciny potrieme omáčkou, fóliu zabalíme a okraje alobalu dobre utesníme. Dáme upiecť do rúry asi 30-40 min (podľa veľkosti kúskov kuraciny). Omáčka: Horčicu vymiešame nahladko spolu s postrúhanou cibuľou, olejom, vínom a soľou.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 22. 03. 2011 | 3054 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16900 hl.)
 
Jednoduché (4217 hl.)
 
Lacné (3899 hl.)
 
Overené - tradičné (3668 hl.)
 
Je mi to jedno (3364 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 32048

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server