Ovocie

Hruška krásna markíza

Suroviny: 8 polovičiek kompótových hrušiek, 100 g čokolády na varenie, 2 PL šľahačkovej smotany, 1-2 PL rumu, 1 balenie vanilkovej zmrzliny, 8 dlhých piškót, lístky mäty na ozdobenie.

Postup: Na tanierik položíme polovičku hrušky, na ňu vyklopíme kopček vanilkovej zmrzliny a prikryjeme druhou polovicou hrušky. V miske pomaly nahrejeme rozlámanú čokoládu na varenie, pridáme rum a na zjemnenie šľahačkovú smotanu. Dobre premiešame a polejeme nachystané hrušky na tanierikoch. Ku každej porcii pridáme dve dlhé piškóty a ozdobíme lístkom mäty.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 06. 06. 2008 | 1937 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16909 hl.)
 
Jednoduché (4220 hl.)
 
Lacné (3904 hl.)
 
Overené - tradičné (3675 hl.)
 
Je mi to jedno (3369 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 32077
Grafika - ponuka a dopyt
 
Grafika - ponuka a dopyt
Verejná skupina
Pridať sa do skupiny
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
 

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server