Hríby

Huby varené ako ovar

Suroviny: 60 dkg malých hríbikov alebo šampiňónov, 1 a 1/2 L vývaru z kocky, nastrúhaný chren, maslo.

Postup: Hríbiky očistíme, tie väčšie prekrojíme, umyjeme a vložíme do vriaceho vývaru. Varíme presne 25 minút. ( ak použijeme šampiňóny, tak ich ošúpeme) Uvarené vyberieme na tanier a podáváme s nastrúhaným chrenom a preliate horúcim maslom. Alebo podávame s horčicou a tmavým pečivom či s hriankami. Vývar podávame ako bujón so surovým žĺtkom a opečenými žemľovými krutónikmi. (kocočkami)

Zdieľaj recept | Pridané dňa 09. 06. 2009 | 2523 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (17028 hl.)
 
Jednoduché (4364 hl.)
 
Lacné (3996 hl.)
 
Overené - tradičné (3778 hl.)
 
Je mi to jedno (3479 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 32645
Grafika - ponuka a dopyt
 
Grafika - ponuka a dopyt
Verejná skupina
Pridať sa do skupiny
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
 

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server