Hydina

Kurací "Beťár" perkelt

Suroviny: 1 kg kurčaťa, 150 g cibule, 15 g mletej papriky, 150 g húb, 1 strúčik cesnaku, rajčinový pretlak, soľ

Postup: Na masti opražíme nadrobno nasekanú cibuľu, pridáme mletú papriku a podliate trochou vody krátko podusíme. Potom pridáme kúsky kurčaťa a dusíme 90 minút. Po 20-tich minútach vložíme plátky hríbov, dochutíme roztlačeným cesnakom, soľou, pretlakom a dodusíme. Podávame s haluškami.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 24. 03. 2011 | 2457 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16900 hl.)
 
Jednoduché (4217 hl.)
 
Lacné (3899 hl.)
 
Overené - tradičné (3668 hl.)
 
Je mi to jedno (3364 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 32048

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server