Hydina

Kuracie prsia v smotanovej marináde

Suroviny: 500g kuracích pŕs,1 pochúťková kyslá smotana - 250ml, 1 lyžička vegety, 1-2 vajíčka, trocha čierneho korenia, 1-2strúčiky cesnaku (podľa chuti), soľ.

Postup: Mäso jemne naklepeme a naložíme do marinády. Marináda: Smotanu vymiešame s vajíčkami a korením, vegetou, prípadne aj s pretlačeným cesnakom. Do toho vložíme naklepané mäso, dáme minimálne na 12 hodín do chladničky, potom rezne vyberieme, obalíme v strúhanke a vypražíme v rozpálenom oleji.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 20. 08. 2009 | 4808 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16900 hl.)
 
Jednoduché (4217 hl.)
 
Lacné (3899 hl.)
 
Overené - tradičné (3668 hl.)
 
Je mi to jedno (3364 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 32048

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server