Hydina

Kuracie rezne pod kapustou

Suroviny: kuracie prsia - rezne, kyslá kapusta, cibuľa, olej, farebné korenie, rasca, vajcia, biely jogurt, vegeta

Postup: Na troške oleja osmahneme nasekanú cibuľu, pridáme vyžmýkanú kapustu, rascu, farebné korenie, podlejeme troškou vody a necháme dusiť. Kuracie rezne naklepeme, posolíme a osmahneme na troche oleja z bidvoch strán. Opečené ich uložíme do pekáčika. Na mäso rozložíme vrstvu udusenej kapusty a zalejeme vajciami rozmiešanými s jogurtom (koľko vajec, toľko kopcovitých lyžíc jogurtu). Dochutíme vegetou. Nalejeme na kapustu v pekáči a dobre uptlačíme, aby bola kapusta ponorená v smotane. Dáme do rúry vyhriatej na 200 stupňov a pečieme asi 25 minút.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 27. 03. 2011 | 3468 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16900 hl.)
 
Jednoduché (4217 hl.)
 
Lacné (3899 hl.)
 
Overené - tradičné (3668 hl.)
 
Je mi to jedno (3364 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 32048

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server