Múčne jedlá

Lángoše á la ujo Marek

Suroviny: 3/4 kg hladkej, 3/4 kg polohrubeh múky, 1 čl soli, 1 čl rasce, 1/2 dl oleja, 1 vajce, 1 a 1/4 droždia, cesnak.

Postup: Do pripraveného kvásku dáme všetky suroviny, vymiesime a necháme dobre vykysnúť. Keď je cesto vykysnuté, z kúskov formujeme kruhy veľkosti lángoša a vyprážame narýchlo v panvici s asi 1 cm oleja. Langoše formujeme na doske potretej olejom a naolejovanými rukami. Pretlačený cesnak speníme s vodou a so soľou a touto zmesou potierame horúce lángoše.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 04. 02. 2012 | 4190 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16901 hl.)
 
Jednoduché (4217 hl.)
 
Lacné (3899 hl.)
 
Overené - tradičné (3669 hl.)
 
Je mi to jedno (3364 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 32050

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server