Špeciality

Mexická fazuľa

Suroviny: 250 g mletého hovädzieho alebo bravčového mäsa, 2 konzervy sterilizovaných fazúľ, 2 cibule, 5 strúčikov cesnaku, 1 malý rajčinový pretlak, mletý muškátový orech, oregano, chilli, mletá rasca, sójová omáčka, 1 kocka hovädzieho bujónu.

Postup: Cibuľku opražíme a pridáme najemno nasekaný cesnak. Ochutíme rascou, paprikou a muškátovým orechom na špičku noža. Pridáme rajčinový pertlak a 4 polievkové lyžice sójovej omáčky a prevaríme približne 5 minút. Mäso v mise ochutíme soľou, paprikou, čiernym korením a rascou. Následne pridáme do hrnca. Keď je mäso opražené, pridáme fazuľu aj so šťavou, necháme prevrieť a dochutíme bujónom a oreganom. Varíme ešte 15 minút. Podávame s chlebom.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 19. 03. 2018 | 1422 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16968 hl.)
 
Jednoduché (4288 hl.)
 
Lacné (3957 hl.)
 
Overené - tradičné (3741 hl.)
 
Je mi to jedno (3436 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 32390
Grafika - ponuka a dopyt
 
Grafika - ponuka a dopyt
Verejná skupina
Pridať sa do skupiny
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
 

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server