Špeciality

Najlepšie domáce klobásky

Suroviny na 1 kg mäsa: Pomer mäsa 2:1 (stehno : bôčik). 15 g cesnaku, 4 g čierneho mletého korenia, 4 g mletej rasce, 15 g mletej červenej papriky, 20 g soli

Postup: Mäso nakrájame na kocky a dôkladne zmiešané so všetkými surovinami necháme 24 hodín odstáť. Potom zmes pomelieme na hrubšej mriežke a natlačíme do čriev. Takto urobené klobásky údime studeným dymom.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 03. 03. 2018 | 664 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16901 hl.)
 
Jednoduché (4217 hl.)
 
Lacné (3900 hl.)
 
Overené - tradičné (3670 hl.)
 
Je mi to jedno (3367 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 32055
Grafika - ponuka a dopyt
 
Grafika - ponuka a dopyt
Verejná skupina
Pridať sa do skupiny
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
 

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server