Hovädzie mäso

Roštenka so zemiakmi

Suroviny: 400 g hovädzej roštenky, 60 g masti alebo oleja, 100 g cibule, 1 lyžička červenej papriky, mletá rasca, majoránka, čierne mleté korenie, soľ, 600 g zemiakov

Postup: Hovädziu roštenku umyjeme, nakrájame na rezne a jemne naklepeme. V horúcej masti po oboch stranách opečieme vyberieme. Na masť pridáme očistenú, nadrobno nasekanú cibuľu, necháme ju speniť, pridáme červenú papriku, mletú rascu, majoránku, čierne mleté korenie, opečené mäso, soľ, trocha podlejeme vodou a prikryté dusíme. Keď je mäso takmer mäkké, pridáme očistené surové zemiaky pokrájané na kocky, ešte podlejeme a prikryté udusíme domäkka. Podávame s hlávkovým šalátom alebo kyslou uhorkou.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 13. 03. 2018 | 1230 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16968 hl.)
 
Jednoduché (4288 hl.)
 
Lacné (3957 hl.)
 
Overené - tradičné (3741 hl.)
 
Je mi to jedno (3436 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 32390
Grafika - ponuka a dopyt
 
Grafika - ponuka a dopyt
Verejná skupina
Pridať sa do skupiny
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
 

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server