Divina

Tatranský jeleň

Suroviny: 1 kg jelenieho stehna, 5 plátkov údenej slaninky, vývar z kocky masox, 2 dl smotany, 2 mrkvy, 100 g zeleru, 2 cibule, soľ, korenie, brusnicový kompót, 2 lyžice hladkej múky

Postup: Mäso okoreníme, osolíme a na vymastenom pekáči obložíme plátkami slaniny a podlejeme vývarom. Dáme piecť do horúce rúry. Po 30 minutách pridáme na kocky pokrájanú zeleninu a pečieme ešte asi hodinu, prelievame výpekom. Maso vyberieme, výpek prelisujeme a pridáme smotanu s múkou. Prevaríme a primiešame 2/3 brusníc. Na plátky pokrájané mäso podávame s knedľou a šťavou.

Zdieľaj recept | Pridané dňa 09. 03. 2008 | 2603 x prečítané | Počet komentáov: 0 | Pridať komentár | Informačný e-mailVytisknout článek
Dobrý deň


Kliknite a surfujte ďalej. Časovač vás upozorní.

Anketa
Aké recepty najradšej a najčastejšie varíte?

Rýchle (16935 hl.)
 
Jednoduché (4254 hl.)
 
Lacné (3925 hl.)
 
Overené - tradičné (3704 hl.)
 
Je mi to jedno (3405 hl.)
 

Celkom hlasovalo: 32223
Grafika - ponuka a dopyt
 
Grafika - ponuka a dopyt
Verejná skupina
Pridať sa do skupiny
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
 

Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku. Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.

Web site powered by phpRS PHP Scripting Language MySQL Apache Web Server