Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Komentáre
k článku: Košovské bravčové mäso (košovská špecialita)
zo dňa 12.02.2008, autor článku: Delicato
Pridať nový komentár
Komentár zo dňa: 26.02.2008 20:16:52
Reagovať
Autor: neregistrovaný - jozin2103 (jozin2103@azet.sk)
Titulok: mňam
Túto špecialitu som sai dával zakaždým v Košovskej vinárni pri služobných cestách do Topoľčian. Je to vinikajúca bašta ku červenému vínku. Už som ju dloho nerobil, lebo som pozabudol. V najbližšej dobe ju určite pripravím. Díka za pripomenutie tejto dobroty ..
Pridať nový komentár
Zobraziť článok Košovské bravčové mäso (košovská špecialita)