Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Komentáre
k článku: Krkovička pre vítanú návštevu
zo dňa 07.10.2009, autor článku: Delicato
Pridať nový komentár
Komentár zo dňa: 15.01.2010 14:53:10
Reagovať
Autor: neregistrovaný - HD2 (nuny55@centrum.cz)
Titulok: vynikající jídlo
náhodou jsem narazil na tento recept, koupil jsem suroviny a za dva dny jsem už kuchtil. Mohu jen chválit - je to opravdu vynikající pochoutka. Dokonce bych řekl že je to taková dobrota, že bych se o ni nedělil ani s tou nejmilejší návštěvou. Ahojky.
Pridať nový komentár
Zobraziť článok Krkovička pre vítanú návštevu