Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Suroviny: 5 kg bravčového pliecka, 25 g cesnaku, 100 g soli, 100 g mletej sladkej maďarskej papriky, 35 g mletej štipľavej papriky, 25 g rasce, bravčové črevá
Suroviny: 500g šampiňónov, 1 väčšia cibuľa, 1 žĺtok (nemusí byť ak máte problém so surovým žĺtkom), 4 ČL kečupu, 2 ČL horčice, 2 ČL mletej červenej papriky, ? ČL mletého bieleho korenia(môže byť aj čierne), ? ČL korenia Gyros, 2-3 ČL worcestru, soľ podľa chuti
Suroviny: mäso na rezne (kuracie, teľacie alebo morčacie), bazalka čerstvá (alebo aj mrazená), parmská šunka (môže byť gazdovská alebo aj moravské mäso), mozarella, soľ, korenie, vegeta, víno
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.