Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Suroviny: 1 kurča, 600 g uvarenej ryže, podľa chuti ku ryži pridávame napríklad kúsky ananásu, alebo čerstvé huby, mrkvičky, rôzne oriešky, bylinky a podobne. Dochucujeme rascou, korením, soľou a nasekanými čerstvými bylinkami.
Suroviny: NA PALACINKY: 1/2 L mlieka, 1 vajce, 200 g hladkej múky, štipka soli, 1 vaniľkový cukor. NA PLNKU: 250 g tvarohu, 150 g práškového cukru, 100 g pomletých vlašských orechov, 100 g bieleho jogurtu, 100 g čokolády na varenie. NA OZDOBU: čerešne alebo jahody.
Suroviny: 100 g anglickej slaninky, 1 veľká cibuľa, 250 g kyslej kapusty, 500 g mletého hovädzieho mäsa, 80 g strúhanky, 1 vajce, 1 PLmletej červenej papriky, soľ, korenie, petržlenová vňať, olej.
Suroviny: Rozpis na cca 25 ks: 500 g lístkového cesta, 80 g kryštáľového cukru, 150 g pomletých vlašských orechov, 1 vajce, 2 cl rumu, 1 žĺtok na potretie, práškový cukor na posypanie.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.