Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Suroviny: 1/2 kg rajčín, 100 g čerstvých šampi)ónov, malá konzerva hrášku, 100 g strúhaného ementálu, 50 g malsa, hladká múka, soľ, korenie, 100 g dusenej šunky, 2 kocky bojónu "masox", 1L vody.
Suroviny: 300 g zeleru, 50 g masla, 1 cibuľa, hladká múka, 1/2 L mlieka, 1/2 L vývaru (z kocky), soľ, korenie, vajce, čerstvá pažítka alebo petržlenová vňať.
Suroviny: 1/2 kg hladkej múky, 1 kocka kvasníc (40 g), 2 dcl mlieka, 1 vajce, 1 dcl oleja. PLNKA: rajčinový pretlak, oregáno, saláma, syry, klobáska, a iné suroviny podľa svojej fantázie a chuti. (čo najdeme v chladničke a čo sa hodí na pizzu).
Suroviny: 400 g hladkej múky, štipka soli, 20 g kvasníc, 4 dcl mlieka, 80 g masla, 100 g mletého maku, 100 g medu, 50 g práškového cukru. / Tento recept pochádza z Vranova n/ Topľou./
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.