Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Suroviny: Perníkové cesto -(recept na badyánové medovníky z openair), 1 pohár slivkového lekváru-(500g), 100 g bielej a 100 g tmavej čokolády, 150 g mletých orechov, práškový cukor na posypanie alebo čokoládová poleva.
Suroviny: Cesto: 300 g hladkej múky, 200 g masla, 100 g práškového cukru, 1 PL kakaa, 50 g mandlí, 1 vajce. PLNKA: 100 g kryštáľového cukru, 100 g orechov, 2 žĺtky, 2 PL rumu, 100 g masla. POLEVA: 150 g čokolády na varenie, 60 g stuženého tuku, mandle na zdobenie.
Suroviny: 1 kg špekáčiek, 2 veľké cibule, NA NÁLEV: 7 dcl vody, 3 dcl octu, 1 bobkový list, 10 guličiek nového a 10 celého čierneho korenia, 4 voňavé klinčeky, 2 čL soli.
Suroviny: 300g hrubej múky, 200 g hladkej múky, 1 čL soli, 100 g nastrúhaného tvrdého údeného syra, 250 g masla alebo tuku HERA, a kvások z trošky mlieka , 1čL cukru a 40 g kvasníc. Na posypanie sezamové semiačka.
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.