Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Suroviny: 400 g hrubej múky, 250 ml mlieka, 1 kocka(40g) droždia, 20 g masla, 1 vajce, 1 čl soli, 1 čl cukru a na posypanie napr. sezamové semiačka alebo celý mak, rascu alebo vylúpané slnečnicové semiačka.
Suroviny:100 g marcipánu, 2 vajcia, 75 g masla, 50 g cukru, 1 vanilkový cukor, štipka soli, 5 kvapiek mandľového oleja, (esencie) 80 g múky, 20 g maizény, 1/2 balíčku prášku do pečiva. Všetky suroviny necháme pripravené postáť, spolu na jednom mieste, aby mali rovnakú teplotu, aspom 1 hodinu!
Suroviny: 1polievková dávka koreňovej zeleniny, celé čierne aj nové korenie, bobkový list, hlavy, chvosty a odrezky z kapra, mliečie a ikry z kapra, 1 kyslá aj šľahačková smotana, 2 Pl hladkej múky, soľ, ocot, cukor, kôpor.
Suroviny:NA CESTO: 4 vajcia, 4 PL vody, 200 g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, 125 g polohrubej múky, 100 g maizény, 1 čl prášku do pečiva NA KRÉM: 1 vanilkový pudingový prášok, 1/2 l mlieka, 250 g masla, 50 g práškového cukru,
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.