Rezne - najobľúbenejšie jedlo slovenskej, stredoeurópskej i svetovej kuchyne. Vyše 450 receptov na prípravu rezňov z bravčového, telacieho, hovädzieho, hydinového, králičieho a baranieho mäsa, rýb, zo zveriny, syra, zeleniny a húb.
Guláše - najrozsiahlejšia kniha venovaná gulášom na knižnom trhu. Takmer 500 receptov a variácií na pôvodnú maďarskú špecialitu, ktorá dobyla svet. Osvedčené klasické návody na guláše, perkelty, paprikáše a tokáne z hovädieho, bravčového či hydinového mäsa, diviny a rýb. Obľúbené jedlo sa dá pripraviť aj zo zemiakov, zeleniny a húb. Kniha je doplnená kapitolou o obvyklých i menej častých prílohách a receptami na populárne gulášové a príbuzné polievky.
Suroviny: 600 g kuracích pŕs, 30 g listového špenátu, môže byť mrazený, 50 g oravskej slaniny, malá plechovka steriľované celé šampňóny, 2 vajíčka, olej, hladká múka, strúhanka, majoránka,soľ, korenie, cesnak, zelená paprika
Suroviny: 400 g kuracích pečienok, 300 g čerstvých šampiňónov, ale môžu byť aj lesné čerstvé huby. 1 veľká cibuľa, mletá paprika, korenie, soľ, majoránka, hladká múka, olej
Hľadáte grafika? Ponúkate grafické práce? Ste na správnom mieste!
Tieto web stránky boli vytvorené prostredníctvom
phpRS - redakčného systému napísaného v PHP jazyku.
Na tejto stránke použité názvy programových produktov, firiem a pod. môžu byť ochrannými známkami alebo registrovanými ochrannými známkami príslušných vlastníkov.